Orkla Sparebank sponser kjøkken i Seljan

Postet av Viggja Idrettslag den 14. Okt 2021

Vi takker Orkla Sparebank for sponsing av kjøkken til nyhytta i Seljan!

Familiedag i Seljan

Postet av Viggja Idrettslag den 6. Sep 2021

Velkommen til Familiedag i Seljan

19. september.

Vi inviterer til familiedag 19.september i Seljan klokken 12.00, med følgende aktiviteter:

• Zipline
  • Øksekasting
  • Gullgraving
  • Hestesko
  • Natursti
  • Støvelkasting
  • Andeløp
    (kr 20,- pr and, vippses til 545065 eller betales til konto 4214.57.30788 som påmelding innen 16.september. NB! Husk navn på betaling)

Inngang kr 100,- pr familie.

Det blir salg av mat og drikke. Husk kontanter

Bilderesultat for skogstur tegning

Arr.: Viggja I. L.

Resultater fra terrengløp 25.08.21

Postet av Viggja Idrettslag den 27. Aug 2021

Totalt 23 spreke deltagere fullførte årets terrengkaruselløp i Seljan i fint oppholdsvær. Bra deltagelse i de yngste årsklassene, mens det kunne vært plass til flere juniorer og seniorer på startstreken.

I år var løypa lagt om litt pga. byggeaktivitet rundt arenaområdet, men neste år kan vi ønske velkommen til nytt idrettshus og oppgradert arena.

Takk til alle deltagere og støtteapparat!

Resultater terrengkarusell 25.08.21.pdf

Viggja IL 100 år - Ny temakonkurranse på Telltur

Postet av Viggja Idrettslag den 16. Aug 2021

Trondheimsregionens friluftsråd har i anledning idrettslagets 100-årsjubileum lagt ut en TellTur-konkurranse på Viggja:

God tur!

Info hentet fra TellTur:

"I anledning Viggja IL sitt 100-årsjubileum inviterer idrettslaget til Tellturkonkurranse. Ved å delta vil du bli enda bedre kjent med litt av idrettslaget sin hopphistorie i Marikollen samt bygda Viggja sin unike historie. Ved hvert turmål er det satt opp ei tavle hvor en kan lese historia til plassen. Følgende turmål er plukket ut: Hogståsen, Stykkeskammen, Gagnåsen, Åsen, Marikollen, Sør-Seljan. På tur inn til Åsen vil du også bli bedre kjent med Andåsen og rundtur om Marikollen innbefatter også historia til Høgåsen og Skjervan og et flott utsiktspunkt utover Viggja. For hvert stede du besøker samler du poeng og etter at konkurransen er avsluttet 1. oktober trekker vi ut premie til 3 stk."