Vinteraktivitetsdag i Seljan

Postet av Viggja Idrettslag den 29. Jan 2021

I forbindelse med Vinterkulturuka i Skaun vil Viggja IL arrangere aktivitetsdag lørdag 30. januar i området rundt skihytta i Seljan, kl 10.00-1400.


På Lundasætermyra vil det være bålbrenning og skileik for de minste, og på Gåsvatnet vil det holdes isfiskekonkurranse. Konkurransen vil pågå i tidsrommet 1200-1400. Premiering. 
Parkering kr 30,- betales kontant ved hytta, evt Vipps på forhånd til Viggja IL "545065". Det er ikke mobildekning ved hytta, og svært sporadisk dekning i området rundt.


SMITTEVERN
Bespisning/drikke må den enkelte sørge for selv. Det er muligheter til å grille f.eks medbrakt pølse på bålet, og det oppfordres da til å bruke egen grillpinne. Bålkaffe vil derimot bli servert.
Forøvrig gjelder god avstand til andre, og ellers retter vi oss etter anbefalinger og pålegg fra kommune/FHI.


Vel møtt!


0 Kommentar

Ny konkurranse på TellTur

Postet av Viggja Idrettslag den 26. Jan 2021

Viggja IL arrangerer i samarbeid med de andre lagene i Skaun Kommune ny konkurranse på Telltur – Vintergnist i Skaun 2021. Les mer her: 

https://www.telltur.no/friluftsrad/trondheimsregionen


0 Kommentar

Viggja IL 100 år!

Postet av Viggja Idrettslag den 18. Jan 2021

Vi gratulerer alle viggjabygg med idrettslagets 100-årsjubileum 18.01.2021. I dag er det 100 år siden idrettslaget ble stiftet under navnet "Idrettslaget Fart" som senere skulle bli til Viggja Idrettslag. Resten er historie. 

Jubileumsåret vil bli videre markert med ulike jubileumsarrangementer gjennom året. Ytterligere informasjon om disse vil komme etterhvert. Vi kommer også til å legge ut noen historiske tilbakeblikk i lagets historie her på hjemmesiden gjennom året.

Fremfor alt ser vi også frem til å få bygget og innviet ny lagshytte i Seljan. Statusoppdateringer og bilder fra byggeprosessen finnes under fanen "skihytta".Bildet viser Olav Engen i svevet i Marikollen i 1952

 0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline